fbpx

DESPRE NOI

Despre clinicile ROMAR

Centrul Medical ROMAR este o instituție multifuncțională de diagnostic și asistență medicală primară și specializată.
Counter image
6500 +
Pacienți
De-a lungul timpului, am interacționat cu un număr ridicat de persoane.
Counter image
50 +
Doctori și colaboratori
Echipa noastră de medici se află într-o continuă dezvoltare.
Counter image
9
Centre medicale
Ai șansa de a alege locația care ți se potrivește din cele 6 orașe.

Cele mai utile Informații

Chiar de la deschiderea primului nostru centru, în mai 2000, ne-am propus să oferim clienților noștri servicii medicale complete, la un înalt standard calitativ folosind cea mai performantă aparatură medicală și de laborator.

Integrarea deplină a Centrelor Medicale Romar în sistemul asigurărilor de sănătate existent în România ne permite să oferim clienților / pacienților toate facilitățile aferente statutului de contribuabil la Fondul Asigurărilor Sociale de Sănătate.

Asistența medicală în Centrele Medicale Romar acoperă peste 20 de specialități medicale, 15 explorări funcționale/investigații paraclinice și peste 300 de tipuri de analize de laborator.
9-1024x683

Despre noi

Misiunea noastră este de a oferi servicii care să raspundă la cele mai exigente cerințe medicale de profesionalism, siguranță și confort.

În opinia noastră, medicina modernă presupune și o schimbare a mentalității pacienților despre propria sănătate, o schimbare a atitudinii în relația medic-pacient și realizarea unui climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienților.

De asemenea, Centrele Medicale Romar acordă asistență medicală în domeniul Securității și Sănătății în Muncă.

Acestea asigura desfășurarea în condiții optime și cu un înalt profesionalism a tuturor investigațiilor medicale conform Ordinului Ministrului Sănătății 508/11.2002 și Ordinului Ministrului Muncii 933/11.2002 prin cabinete de Medicină Muncii și Recuperare a Capacității de Muncă, laboratoare clinice, paraclinice și de toxicologie.
5